PingPong.gif
Home

Najaarscompetitie 2010




Team 1 Team 2 Team 3 Team 4 Team 5
Percentage Najaar 2010




Team 1 (2e klasse)

van links naar rechts op de foto:
John Nijhof
Stanislaw Wantoch-Rekowski
Ronald van Amersfoort
Rob van Sloten

Home





2e klasse - Poule E
Olst 1 10-70
Warnsveld 1 10-57
Wijk 16 2 10-52
De Brug 6 10-51
DTTC 1 10-45
De Toekomst 5 10-25








26 november 2010: DTTC 1 - Warnsveld 1 Uitslag 4 - 6

Ook in de laatste competitie wedstrijd tegen degradant DTTC wist Warnsveld een mooie overwinning te behalen. Doordat Rob van Sloten niet meespeelde had Stanislaw Wantoch-Rekowski weer een basisplaats in het eerste team. Hij voldeed aan de verwachtingen en wist 1 partij te winnen. John Nijhof was als vanouds weer goed voor 2 partijen. Ronald maakte zijn faam als kopman waar door alle partijen in winst om te zetten. De dubbel werd jammerlijk door Ronald en Stanislaw verloren in de 5e set na een 2 - 0 voorsprong in sets. De 2e plaats in deze poule is toch een fantastisch resultaat; hulde aan team 1.

19 november 2010: De Brug 6 - Warnsveld 1 Uitslag 3 - 7

Warnsveld heeft in Apeldoorn een mooie 7 - 3 overwinning geboekt. Ronald van Amersfoort speelde, ondanks enige trainings achterstand, zeer degelijk en wist al zijn drie partijen in winst om te zetten. Zelfs Charles Schwarte moest, net als in de heenwedstrijd, opnieuw in de 5e set het onderspit delven. John Nijhof kwam tot 2 overwinningen waarvan de partij tegen Charles Schwarte verweg de mooiste cq spannenste partij van de avond was. John had thuis nog kansloos verloren van Charles en dat wou hij dit keer niet weer laten gebeuren. Beide spelers zijn volledig aan elkaar gewaagd en door de schitterende rally's en kreten van John kwam er veel publiek op af. Dit was voor John een reden om alles te geven om zo ook het publiek op zijn hand te krijgen. Er zaten volgens de scheidsrechter rally's tussen van meer dan 120 slagen. In 5e set wist John het af te maken en hij sloot de partij af met de oerkreet "Slopen die Handel". Rob van Sloten won 1 partij en trad samen met John aan in de dubbel. De Brug had deze competitie nog geen dubbel verloren maar Rob en John speelden zeer taktisch en stemden hun spel volledig op elkaar af en gaf zo de Brug geen gelegenheid om de partij naar zich toe te trekken. De 5e set werd met 11-9 gewonnen zodat Rob en John weer een mooie overwinning op hun konto konden bijschrijven. Met deze 7 - 3 overwinning staat Warnsveld vast op de 2e plaats in deze toch zeer sterke competitie.

1 november 2010: Warnsveld 1 - De Toekomst 5 Uitslag 7 - 3

In de race voor het klasse behoud boekte het 1e team een belangrijke 7 - 3 zege tegen Hekkesluiter De Toekomst uit Lochem. Werd er uit nog met 9 - 1 gewonnen, nu was de stand na 4 wedstrijden 2 - 2. Ronald van Amersfoort en John Nijhof wonnen van Jacco Beekman en Ronald van Mourik. Rob van Sloten trad de 1e wedstrijd aan tegen Jan Schoolderman. Rob speelde wat te gehaast en Jan Schoolderman wist de partij met 3 - 1 naar zich toe te trekken. De dubbel Met Roanld en John ging ook verloren wat gelijk een enorme druk op de volgende partijen legde. Ronald van Amersfoort en Rob van Sloten wisten daar het beste mee om te gaan, zij wonnen hun overige partijen. Ronald van Amersfoort bleef konsekwent aanvallen en dat betaalde zich dus uit. Rob van Sloten, die niet in een geweldige vorm stak, offerde zich volledig op voor het team en wist met zijn voor tegenstanders irritante spel de partijen ook te winnen. John Nijhof verslikte zich net als Rob van Sloten in Jan Schoolderman, die daardoor een geweldige avond beleefde met 2 overwinningen. Met de 7 - 3 overwinning op zak kon men toch tevreden de wedstrijd analyseren aan de bar.



25 oktober 2010: Warnsveld 1 - Wijk 16/2 Uitslag 4 - 6

Opnieuw een gevoelige nederlaag van Team 1. Jerry Verhaaf van Wijk 16 was in goede vorm al had hij de nodige moeite met John Nijhof 14 - 12 winst in de 5e set en 11 - 8 in de 5e set tegen Rob van Sloten. John Nijhof won de overige 2 partijen waardoor hij meteen weer de beste man van het Team is. Ronald van Amersfoort had zijn avond niet, kwam een half uur te laat in de zaal en kon zich niet optimaal inleven in de partijen. Hij wist alleen van van der Mei te winnen. Rob van Sloten speelde goed maar ging 2x ten onder in de 5e set. Hij won de laatste partij nog wel in 3 sets van van der Mei zodat de nederlaag nog enigzins dragelijk werd 4 -6. Volgende week zal er een goede uitslag neer gezet moeten worden tegen de Toekomst anders komt de degradatie streep wel erg dichtbij.



14 oktober 2010: Olst 1 - Warnsveld 1 Uitslag 7 - 3

Olst maakte tegen Warnsveld zijn kampioensaspiraties meer dan waar.De wedstrijd was nog maar net begonnen of de Warnsvelders keken al tegen een 3 - 0 achterstand aan. John Nijhof en Ronald van Amersfoort konden in de dubbel iets terug doen. Zij wisten deze overtuigend met 3 - 1 te winnen. Ronald van Amersfoort wist in een spannende 5 setter ook tot winst te komen tegen Buiza van Olst. Doordat John Nijhof in een tactisch spel tegen Machielsen ook tot winst wist te komen werd er weer een puntje binnengesleept. Rob van Sloten kwam in het stuk niet voor, of hij had zijn avond niet of de tegenstanders waren hem gewoon de baas.



4 oktober 2010: Warnsveld 1 - DTTC 1 Uitslag: 6 - 4

Ronald van Amersfoort was de winnaar van de avond. Hij had een 100 procent score en bracht in een thriller (14 - 12 in de 5e game) Richard van Mierle zijn eerste nederlaag toe. John Nijhof wist twee partijen naar zich toe te trekken. Romy van Mierle en M. Lutgerink moesten het onderspit delven tegen John. Richard van Mierlo wist telkens aan het eind van de game's met een bijzonder harde spin John te verschalken. Rob van Sloten, die de laatste weken enigzins boven zijn stand leefde, had tegen de van Mierle's geen kans maar wist op bijzonder knappe wijze in 3 game's simpel te winnen van Lutgerink. Doordat de dubbel wat ongelukkig verloren ging nam DTTC alsnog 4 punten mee naar huis.

27 september 2010: Warnsveld 1 - de Brug 6 Uitslag 5 - 5

De Brug 6 kwam in zijn sterkste opstelling naar Warnsveld, o.a. met de angstgener van de Warnsvelders Willem Aalders. Ronald van Amersfoort begon als kopman de wedstrijd en behaalde een degelijke overwinning op Ton Roelofs. John Nijhof moest daarna aan de bak tegen Charles Schwarte. John die explosief wilde beginnen hield echter geen rekening met het rubber (anti) van Charles. John kon zijn spel tactisch (ook niet zijn sterkste punt!) niet veranderen en verloor daardoor kansloos zonder het zelf te beseffen. Rob van Sloten trad daarna aan tegen Willem Aalders, Rob speelde goed en gaf Willem niet teveel aanvallende kansen. De eerste game werd danook gewonnen. Willem bleef echter kalm en wist de overige 3 games met minimaal verschil te winnen. De dubbel werd door Ronald en Rob simpel in 3 games verloren, zij hadden totaal geen kijk op het wisselende spel van Charles Schwarte en Willem Aalders. Warnsveld kwam daardoor met 3 - 1 achter en het leek een zware avond te worden. Rob zorgde echter voor de ommekeer door Ton Roelofs met lege handen naar huis te sturen. Ronald van Amersfoort kon het geduld opbrengen bij Charles Schwarte en John herwon zich door voor Het eerst sinds lange tijd Willem Aalders een nederlaag te bezorgen. John pakte ook Ton Roelofs en zo stond Warnsveld opeens met 5 - 3 voor. Rob van Sloten, die nog nooit tegen Charles Schwarte had gespeeld kreeg pas in de 3e game vat op zijn spel, echter toen was het telaat. Ronald van Amersfoort speelde de laatste partij tegen Willem Aalders, het was inmiddels kwart voor 12. De eerste game verloor Ronald en de 2e wist hij te winnen. De derde game ging ook verloren (16 - 14) ondanks dat Ronald vanaf 10 -10 4 keer op gamepunt had gestaan. In de 4e game stond Ronald zelfs met 10 -6 voor maar verloor alsnog. Door de 5 - 5 eindstand bleven beide teams ongeslagen in deze competitie.

20 september 2010 De Toekomst 5 - Warnsveld 1 Uitslag : 1 - 9

Team 1 trad deze competitie voor eerst aan met Rob van Sloten in de gelederen. Rob was net terug van een trainingsstage (vakantie) in Frankrijk. John Nijhof begon tegen Jan Schoolderman en trok deze partij eenvoudig naar zich toe. Ronald van Amersfoort (de clubkampioen) moest de eerste wedstrijd aantreden tegen Sandra Bouck. Ronald die vooraf aangaf hier niet gelukkig mee te zijn sloeg Sandra in de eerste game helemaal van tafel 11-3. Sandra wist zich echter te herpakken en Ronald bleef daarop het antwoord schuldig hetgeen resulteerde in een degelijke overwinning voor de Toekomst. Rob van Sloten moest de 3e wedstrijd voor het eerst aantreden tegen Ronald van Mourik, hoewel Rob veel problemen ondervond van Ronald zijn service trok hij de partij in 4 game's naar zich toe. Het was goed te zien dat Rob in vorm is want zijn tweede partij tegen Jan Schoolderman leek in de 5e game een verloren zaak 7 - 3 en 8 - 4 achterstand. Rob ging bij deze laatse stand volledig op de aanval spelen hetgeen toch nog een 11 - 9 zege opleverde. Ook Sandra Bouck moest het onderspit delven tegen Rob. Rob won de eerste 2 game's maar verloor de 3e en 4e game van Sandra. Rob herpakte zich echter fantastisch in de 5e game, kwam met 6 - 0 voor en kon daarna de partij rustig uitspelen. Doordat John Nijhof en Ronald de overige partijen ook in winst wisten om te zetten (John sleepte Ronald, die nog niet geheel hersteld was van zijn nederlaag tegen Sandra, er in de dubbel doorheen) kwam men uit op een fantastische 9 - 1 zege, waar vooraf zeker niet op gerekend was.

Team 2 (3e klasse)
Marcel Oudijk
John Scholing
Fons Evers
Rob Former
Dinand Brocker

Home

3e klasse - Poule K
De Lieverdjes 1 10-63
Wijk 16 4 10-53
De Brug 9 10-52
Futura 2 10-48
Warnsveld 2 10-48
SSVZ 1 10-36


28 oktober SVVZ - Warnsveld 2 uitslag 6-4

Team 2 laat punten aan hekkensluiter

Team 2 heeft enigszins teleurstellend belangrijke punten behaald tegen SVVZ. Met invaller Gerwin Stok in de gelederen wist team 2 met vaste basisspelers John en Marcel te weinig voordeel uit hun partijen te halen. John Scholing won 2 partijen soeverein. Bij vlagen speelde John zoals we hem het liefst zien, ontspannen, rimpelloos voorhoofd en focus op vooral goed spelen i.p.v. punten pakken. Slechts de sterkste tegenstander van SVVZ wist de punten van John voor zijn neus weg te kapen. Gerwin Stok viel zeer verdienstelijk in. Werd geen enkel moment weggespeeld, maar moest toch het onderspit delven, waarvan 1 partij pas in de 5e game. Gerwin, als bijna 5e klasser, bemerkte dat 3e klasse nu nog een niveau'tje te hoog was maar kan zeker toegroeien naar stabiele 4 klasser en mogelijk meer. Team 2 bedankt Gerwin voor zijn invalbeurt. Marcel speelt al weken te slap. Corrigeert veel door 'vast 'te blijven spelen, maar mist extra drive, waardoor hij kansloos laatste partij verloor. De dubbel werd door John en Gerwin helaas verloren, eindstand 6-4 voor SVVZ.

11 oktober warnsveld 2 - de Brug 9 uitslag 2-8

Pijnlijke nederlaag team 2!!

Team 2 heeft een onverwachte nederlaag geleden tegen de Brug 9. Met slecht 1 kleine nederlaag in de competitie hervatte team 2 het 2e deel van de competitie tegen de Brug. De Brug trad aan in een iets andere samenstelling dan de heenwedstrijd met 2 jonge, snelle spelers. Marcel opende de avond met een 3-0 nederlaag tegen de kopman van de Brug. Alhoewel Marcel zeker niet slecht speelde, bleek het tempo van de tegenspeler het grote struikelblok. Dinand startte veelbelovend tegen de snelle, technische 2e speler van de Brug, maar kon in de 5e set het punt helaas niet binnenhalen. Fons speelde heel gedegen tegen de 3e man zodat een 1-2 achterstand bereidkt werd.
De dubbel was niet aan Dinand en Marcel besteed. Te vaak liepen deze 2 heren elkaar in de weg. Beider postuur en motorisch vermogen stonden een succesvol dubbelspel in de weg 2-3 nederlaag.
Na de dubbel ging het hard: via 1-4 wist Marcel nog wel het 2e punt binnen te halen, maar en nederlaag was onafwendbaar. Dinand viel enigszins tegen door alle partijen te verliezen. Fons en Marcel waren in de laatste 2 wedstrijden heel dicht bij een punt (de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat zij beiden hun beste wedstrijd van de avond speelde), maar uiteindelijk ontvingen zij slechts complimenten, waar zij liever punten hadden gescoord.
Niet getreurd, team 2 speelt deze competitie stabiel en lijkt op een middenpositie af te stevenen. De moraal is goed, het spel oogt zeer behoorlijk, nu nog een paar stevige overwinningen!
20 september Warnsveld 2 - De Wijk 16/4 uitslag 5-5

Team 2 blijft in goede spoor tegen titelfavoriet

Team behaalde een keurig 5-5 gelijkspel tegen titelfavoriet de Wijk 16 team 4. Lange tijd heeft het er naar uitgezien dat team 2 een overwinning zou behalen. Na de dubbel nam team 2 een 3-1 voorsprong. Via een 5-2 voorsprong rook men aan een duidelijke overwinning maar moest toch genoegen nemen met een 5-5 gelijkspel. Uitblinker van de avond was Fons Evers middels 2 overwinningen waarvan eenmaal opnieuw via een 5 setter (na in de 3e set bij 0-2 setstand en 8-10 gamestand) alsnog de partij naar zich toe te trekken. Grote klasse Fons! Tegen de sterke jongeling uit team 4 van de Wijk was Fons niet bestand, maar dat gold overigens ook voor Marcel en John. John en marcel speelde een gedegen dubbelspel met voor het eerst een overwinning dit seizoen. John en Marcel diende echter beiden genoegen te nemen met slechts 1 overwinning in hun enkelspelen. John speelde overigens opnieuw met veel elan en zelfvertrouwen en is duidelijk voornemens dit seizoen boven zichzelf uit te stijgen. Ga zo door John! Marcel liet het met name in de laatste wedstrijd afweten tegen een weliswaar sterke dame van de Wijk 16, maar kon zichzelf niet over het dooie punt heen tillen. Marcel scoort de nodige punten: nooit een onvoldoende maar ook zelden bovengemiddeld. Zal een kwestie van niveau zijn maar ieder punt is en blijft welkom.

13 september Warnsveld 2 - SSVZ 1

Team 2 zet goede start door!

Team 2 heeft de 2e competitiewedstrijd tegen SSVZ met 7-3 gewonnen. Een prima voortzetting na de eerdere 5-5 tegen de Brug. Met de spelers Fons Evers, John Scholing en Marcel Oudijk werd een regelmatige, edoch moeizame overwinning geboekt. Een zeer taaie tegenstander met aantal matches die in 5 sets beslist werden. Grootste opvallendheid was natuurlijk dat John Scholing sinds lange tijd een "clean sweep" realiseerde door alle partijen naar zich toe te trekken. Gedreven, geconcentreerd en vooral spelplezier typeerden John deze avond. Nu is inmiddels geen geheim meer dat John onlangs in het huwelijksbootje is gestapt. Als dit het effect is op zijn spel gaan we nog heel veel plezier aan John beleven. Fons heeft traditioneel een aanloopperiode nodig. Meestal herstelt Fons zich in de loop van de competitie en komt veelal uit op een goede eindscore. Tegen SSVZ pakte Fons 1 wedstrijdpunt waar het er minimaal 2 hadden moeten zijn. In een 5 setter verloor Fons alsnog (na eerst met 0-2 achter te hebben gestaan). Marcel pakte 3 x een moeizame overwinning. Middels "werktafeltennis" wel de punten gepakt, maar de verwachting is wel dat het niveau omhoog gat de komende weken. De dubbel werd andermaal jammerlijk verloren!

7 september de Brug 9 - Warnsveld 2

Team 2 opent competitie met gelijkspel

Team 2 is de competitie verdienstelijk begonnen door met 5-5 gelijk te spelen bij de Brug 9. Traditioneel start team de laatste jaren dramatisch, maar in dit geval pakte team 2 de zaken anders aan. Met de spelers Fons Evers, Dinand Brocker en Marcel Oudijk waren er wisselende kansen over en weer tegen een prettige, sportieve tegenstander. Ondanks (of mogelijke mede dankzij) gezondheidsproblemen voor Dinand de afgelopen periode wist Dinand middels 2 overwinningen een belangrijke bijdrage te leveren aan het behaalde resultaat. Fons Evers maakte het meespelen mogelijk door zijn vakantie af te stemmen op het programma voor team 2. Fons was dinsdagmiddag teruggekomen van zijn vakantie om vervolgens 's avonds acte de presence te geven, waarvoor hartelijk dank. Fons wist na een wat moeizaam begin 1 partij naar zich toe te trekken. Marcel wist de 2 overige punten naar zich toe te trekken middels vast, degelijk spel. Marcel bleek in de laatste partij echter aanvallend machteloos wat de komende weken aandacht behoeft. De dubbel werd door Marcel/Dinand verloren met 3-0.

Team 3 (4e klasse)
van links naar rechts op de foto:
Joop van Laarhoven
Christiaan ter Strake
Frans Schoenakers
Bert Arends

Home






4e klasse - Poule G
Shot '78 4 10-81
Warnsveld 3 10-60
Kiwa Gastec 1 10-50
De Brug 14 10-43
Gelvandria 4 10-39
Wijk 16 8 10-27








22 november 2010: Warnsveld 3 - Shot78-4 Uitslag 2 - 8

Het seizoen van team 3 duurde eigenlijk twee wedstrijden te lang. De laatste wedstrijd ging om de spreekwoordelijke baard van de keizer. Frans en Christiaan namen het samen op tegen de kampioenen. Zij hadden voor de wedstrijd al 15 punten voor en wij hadden 13 punten voor op de nummer 3. Na het uitdelen van de kampioenschocoladeletter K voor de gezellige tegenstanders begon de wedstrijd. Hoewel gemotiveerd, en door een herstellende Joop als teller bijgestaan, was de echte wedstrijdconcentratie er niet en in snel tempo kwamen we met 0-8 achter. Gelukkig rechtten we op tijd de rug en liet de tegenstander erg sportief de teugels iets vieren. Frans en Christiaan wonnen allebei hun laatste wedstrijd van het seizoen. 2-8. De doelstelling was uiteindelijk makkelijk gehaald. Meer wilden we niet en meer konden we niet. De percentages zijn OK, en we bereiden ons in de beker voor op het komende seizoen, hopelijk met een herstelde Joop en een gerepatrieerde Bert. Trouwens op de tafel naast ons werd team 4 schijnbaar moeiteloos Kampioen. Ook de felicitaties van ons team!

15 november 2010: Warnsveld 3 - Kiwa Gastec 1 3-7

Nog steeds gehalveerd en deze keer aangevuld met Jorden gingen we er tegen aan tegen de Kiwa´s. De uitwedstrijd was in een 8-2-overwinning geëindigd, dus ondanks de verzwakking (sorry Jorden) hadden we goede hoop. En de start was prima. Christiaan en Frans wonnen hun partij. Jorden verloor met eer, en ondanks taai verzet. De dubbel (Christiaan en Jorden) nam een brutale 2-0 voorsprong maar moest in de vijfde set na een 8-2 weggewerkt te hebben toch met 11-9 het hoofd buigen. Jammer, maar nog niet getreurd. Helaas bleek dit alles toch teveel te hebben gevraagd van de ster van het team. ahum. Christiaan verloor zijn volgende 2 partijen (voor het eerste een negatieve score) kansloos. Ook Jorden redde het, ondanks zijn grote inzet, niet. Gelukkig won Frans na een krappe nederlaag zijn en onze laatste wedstrijd. De eerste nederlaag van het seizoen was een feit: 3-7. Het verschil tussen de nummer 3 (Gastec) en ons is nu met 1 wedstrijd te gaan nog steeds 13 punten, dus het goede nieuws is: We zijn definitief tweede. (Dat Shot deze week nog punten morst lijkt onwaarschijnlijk, zodat de 1e plaats voor ons gelukkig onbereikbaar is.) Volgende week de laatste wedstrijd tegen deze nummer 1. Lekker ontspannen kunnen Frans en Christiaan wellicht nog voor een verrassing zorgen. Of er een invaller beschikbaar is weten we nog niet, maar Jorden voor deze keer in elk geval bedankt!

1 november 2010: Wijk 16-8 - Warnsveld 3 (2-8!!!)

Super-sub Gerwin strikes again.

Op 1 november moest het inmiddels gehalveerde team 3 (zie eerdere verslagen) weer aan de bak. Om het niet meteen hopeloos te maken moesten we gelukkig tegen de nummer laatst, het altijd gezellige Wijk 16 in Deventer. We hadden in de voorgaande wedsgtrijden voldoende punten verzameld om niet zenuwachtig te worden. Druk was er niet meer. Dit goldt duidelijk ook voor de invaller van de avond Gerwin. Als geroutineerde en bijna kampioen uit de 6e klasse hoopten we van hem wel op een puntje. Frans en Christiaan waren al weken in vorm, dus een kleine overwinning moest zelfs mogelijk zijn. Dat klopte. Pas bij 0-5 stokte onze geoliede machine. Christiaan leed een dit seizoen vrij zeldzaam verlies. Misschien iets te overmoedig? Iets later overkwam Frans hetzelfde. Het grootste wonder geschiedde: Invaller Gerwin, jawel echt nog 6e klasse, steeg ver boven zijn niveau uit en was voor een avond de vlaggendrager met geen enkele nederlaag!!! De 2-8 overwinning dragen Frans en ik dan ook graag aan hem op. Hopenlijk is het nu ook in Dubai feest en kan Joop met een gerust hart verder werken aan het herstel. De 4e klasse is nu al zeker gesteld en het moet raar lopen worden we zelfs met een half team geen tweede. De laatste twee wedstrijden zullen lastiger zijn. Gerwin moet zijn eigen team mee naar de terechte vijfde klasse helpen, dus welke invallers er nog komen weten we niet. Maar zelfs dan zijn natuurlijk de wonderen de wereld nog niet uit. Super Sub Gerwin Bedankt en succes met team 4!

Gelvandria 4 - Warnsveld 3 1 - 9 echt waar!!!!

De thuiswedstrijd werd 5 - 5. Wat zou het nu worden? Bovendien stond van hun team een zekere Essenstam nog op 100% en zou hij nu tegen ons spelen? Parkeren bij Gelvandra is een probleem. De vier parkeerplaatsen waren bezet. Frans wilde geen risico lopen op een prent van € 65,00. Dus veel verder vonden we in een duister straatje een plek. En toen de wedstrijd. Wim Essenstam, de ongeslagene in onze poule, deed mee. Frans mocht tegen hem beginnen. Frans won. Wim zijn 100% kwijt. Christiaan won, Bert won, het dubbel (Bert en Christiaan) werd gewonnen. Frans won nog 2 keer; ook Christiaan won nog twee keer. Dus ook van Wim die nu nog verder van zijn 100% afdaalde. Bert won nog een keer maar verloor zijn wedstrijd tegen Wim. Tevreden keerden we huiswaarts. Een ruime overwinning. Voldoende punten voor lijfsbehoud en misschien blijven we wel tweede.

Bert is de hele maand november op vakantie; Joop revalideert nog. Frans en Christiaan met een waardevolle invaller zullen het nu in de komende 3 weken af moeten maken. En dat gaat lukken.

11 oktober 2010: Warnsveld 3 - De Brug 14 8 - 2

De vorige keer, met een invaller, werd het 5 - 5. Nu compleet. Wat zou dat worden. We gingen ervoor. Ook om Joop, die vorige week geopereerd is, een hart onder de riem te steken. Om kort te zijn. Het werd 8 - 2 overwinning. Frans speelde weer ouderwets geconcentreerd en won zijn 3 partijen. Ook Christiaan deed zijn best en won zijn partijen. Bert won er twee. Hij had geen verweer tegen hun sterkste man. Ook het dubbel ging verloren. Maar met zo'n uitslag gaven die twee verliespartijen geen treurnis. Joop, we blijven zorgen voor de punten en we blijven tweede in de poule.

4 oktober 2010: Shot 78 4 - Warnsveld 3 5 - 5

De wedstrijd tegen de koploper van onze de poule. We gingen met wat meer vertrouwen naar Deventer. Vorige week won Shot slechts met 6-4; na 3 overwinningen met 10-0. Dat betekende dat ook wij punten konden pakken tegen dit oud 3e klasse team. Het werd 5 - 5. Joop, in zijn laatste wedstrijd dit seizoen, won 2 partijen. Bert won 1 partij. Christiaan 2 partijen. Hij zorgde in z'n laatste partij voor het gelijke spel. Het dubbel verloren we. Joop wordt woensdag geopereerd aan zijn knie. We zullen hem de rest van het seizoen missen. We verwachten dat hij na zijn operatie nog beter gaat spelen en wensen hem een snelle genezing toe.

27 september 2010 KIWA Gastec 1 - Warnsveld 3 3-7

De poort ging open en we konden het terrein van Gastec oprijden. De hoofdingang van het gebouw was gesloten maar werd door spelers van TTC Olst, die al binnen waren, geopend. Binnen, in de grote ontvangstruimte was niemand te zien. Wij met TTC Olst zoeken!
De oude tafeltennisruimte beneden was ontruimd. We vonden een koffieautomaat die prima werkte. konden En toen?
Zouden we een andere ingang moeten hebben? Inderdaad de tafeltennissers waren verhuisd naar een nevengebouw. We werden hartelijk ontvangen. Boven in een zaaltje konden we ons omkleden. En toen begon de wedstrijd.
Een titanenstrijd werd het. Good old Joop won zijn drie partijen. Bert won er twee. Een heroïsch in 5 sets met in de vijfde set een terugkomen uit verslagen positie en winnen met van 12-10. De partij die hij verloor had een wat vreemd verloop. Bert won met overmacht de twee eerste sets. Nadat de tegenstander door zijn aanvoerder ernstig was toegesproken won hij overtuigend de drie volgende sets en daarmee de wedstrijd. Frans had een dipje. Hij won 1 partij. Het dubbel, Joop en Bert, werd dankzij tactisch goed spel, gewonnen.
Tevreden keerden we huiswaarts. Volgende week wacht de wedstrijd tegen de ongeslagen koploper Shot. Drie wedstrijden gespeeld; 30 punten. We gaan ervoor. Mogelijk dat Joop er ook bij is. Zijn knie moet volgende week onder het kijkmes. Hij is dan enkele maanden uitgeschakeld. Bert is de gehele maand november in Dubai. Dus het wordt voor ons team punten sparen. Tot nu toe lukt dat voorspoedig.

Team 4 (6e klasse)
Richard Lammers
Arie Bosman
Jorden Leuverman
Gerwin Stok

Home


6e klasse - Poule A
Warnsveld 4 10-74
De Toekomst 16 10-66
Gelvandria 8 10-53
Ugchelen 3 10-45
De Toekomst 14 10-36
MTC 5 10-26

Team 5 (6e klasse)
Sylwia van Amersfoort
Agnieszka Gonerska
Ronald Bergman
Diet te Laak-Niehot

Home


6e klasse - Poule D
De Toekomst 13 10-67
Shot '78 7 10-65
MTC 6 10-63
De Spinners 5 10-48
Futura 5 10-29
Warnsveld 5 10-28